Rainier & Angela

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 13 juni 2008 aan het Lago Maggiore

Hierbij willen wij Italian Style bedanken voor de goede zorgen omtrent ons huwelijk.

Al bij aankomst bleek Paula volledig op de hoogte te zijn van onze wensen en gemaakte afspraken. Dat was voor ons al een geruststellende gedachte. Paula en Piero hebben er voor gezorgd dat ons verblijf en van de andere gasten vlekkeloos is verlopen. Wat een aardige mensen! Ook al praat Piero geen woord over de grens en wij geen woord over de Italiaanse grens, we begrepen elkaar en wat hebben we gelachen met hem. En Paula kwam direct met een fles Prosseco aanzeten door Italian Style aangeboden, waarvoor dank.
Was heerlijk!
 
Op 12 juni vanaf 15.30 kwamen onze gasten binnen druppelen en gingen we beginnen met een aantal flessen Prosseco. Dat was al super gezellig, met iedereen even bijpraten hoe hun reis en/of verblijf is geweest. Daarna ging iedereen zich even opfrissen om zich klaar te maken voor de 'BBQ'. Helaas begon het ervoor behoorlijk hard te regenen waardoor we het eten naar binnen moesten verplaatsen. Dit mocht de pret niet bedrukken. Later op de avond werd het weer wat beter en begon iedereen zich weer langzaam naar buiten te verplaatsen. Een hele gezellige middag/avond.

En toen de grote dag! Ze zeggen wel eens dat dit de mooiste dag uit je leven zal zijn. Hoe cliché het ook klinkt, het is echt waar!!! De weergoden waren ons ook goed gezind, 's ochtends vroeg zag het er nog dreigend uit, maar rond een uur of 9 trok het helemaal open en hadden we alleen nog maar zon met een perfecte tempratuur van zo rond de 25 graden. Heerlijk. Sowieso waren al onze gasten top, maar ook zeker alle mensen die door Italian Style zijn geregeld. En uiteraard Mirjam, echt een topper. Een vriend van mij vergeleek Mirjam met een topscheidsrechter. De regie compleet in handen en heeft alles onder controle, maar niet opvallend aanwezig. Compliment. Maar ook kapper Lucca, die het haar van Angela perfect gedaan heeft. Heb jij misschien en e-mailadres van Lucca, hij heeft namelijk Angela gevraagd om een fotootje op te sturen van haar kapsel om later te kunnen gebruiken? Volgens mij was hij zelf ook onder de indruk......
 
En ook fotograaf David was super. Hele aardige gozer die op een hele relaxte manier met ons omging. Lekker foto's maken in een ongedwongen sfeer. Uiteraard moeten we de foto's nog afwachten, maar eigenlijk zijn er nu al van overtuigd dat deze fantastisch zijn. Kan niet missen. We hebben dan toch besloten dat wij graag het boek door David willen laten maken. Wil jij dat hem vragen? Ook hoe de mensen reageerden op ons tijdens de fotoshoot op de boulevard en op het eiland. Echt top! We hadden niet gedacht dat we dat zo gaaf zouden vinden. Uiteindelijk waren we ook superblij met de Alpha Spider. De teleurstelling was natuurlijk wel groot dat de Vespa uiteindelijk niet door kon gaan, maar de Spider was een perfect alternatief!
 
De lunch was ook heerlijk, lekker dus buiten kunnen eten met fantastisch uitzicht op het meer en de bergen. En de catering was ook perfect geregeld. De borrel hebben we gehouden op het gras ook het eind van de vijver. Ze hadden allemaal mooie tafels neergezet met heerlijke hapjes en drankjes. Hier hebben we ook de cadeaus in ontvangst genomen. Daarna gingen we naar het balkon om zo aan het diner te beginnen. De tafel zag er gelikt uit en het eten was ook weer heerlijk. Alleen jammer dat na gang 3 de hemel besloot om los te barsten waardoor we het diner naar binnen moesten verplaatsen. Maar net als de dag ervoor mocht dat de pret weer niet drukken. En wat ook heel leuk was dat de catering ons op de hoogte hield van de tussenstand van de wedstrijd Nederland - Frankrijk.
 
Voor Angela en mij was het echt de perfecte dag, hiervoor nogmaals onze dank aan Italian Style. Al onze gasten hebben het onwijs leuk gehad en mijn ouders noemen het een sprookjeshuwelijk. Beter hadden we het niet kunnen krijgen. Als we ooit nog eens mochten overdoen, dan weer exact op dezelfde manier...........maar dan doen we niet hoor.

Gea, bedankt voor alle zorgen en veel succes met Italian Style. We zullen iedereen aanraden om het zo te doen.

 

Terug naar het overzicht