News

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Gea van der Spek vervult droomwensen

Leuk interview in Glossy Magazine 'Glans'. Het thema van deze editie is ZOET, helemaal in de kleuren en sfeer van dit seizoen.....
 

Huwelijk Liz & Pieter in plaatselijke krant
Trouwen in Italie #Bolzano

Gisteren ontvingen we een leuk berichtje van Liz & Pieter (23-02-13 getrouwd in Bolzano). Hun huwelijk in het mooie stadhuis wordt in de plaatselijke krant vermeld. Romantisch verhaal over liefde op het eerste gezicht in Bolzano.
Lees het artikel.....
 

Witte Winter Bruiloft
winterbruiloft

Nog dit seizoen trouwen tijdens de wintersport? Neem contact met ons op, wij regelen op zeer korte termijn het officiële gedeelte voor jullie. Romantisch trouwen (met z'n tweetjes) in de sneeuw!

Huwelijk van Jerry & Teresa

Mooi en romantisch huwelijk van Jerry & Teresa in Ravello
Lees het bijzondere verhaal van dit bruidspaar
ttp://goudmijntv.kro.nl/seizoenen/2012_voorjaar/afleveringen/09-05-2012/default.aspx

Missoni styling
,

Inspirerende setting en styling bij huwelijk van Magherita Missoni in Italië. 
A real chique gypsy wedding!
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2164414/Che-bella-Fashion-heiress-Margherita-Missoni-makes-gypsy-weddings-chic-marries-racing-driver-beau.html

Redactioneel stukje op website Il Giornale (Smaak & Stijl Event)

 
Heb jij je Valentijn gevonden?
Dan is trouwen in Italië misschien iets voor jullie!
Een romantisch huwelijk in een Toscaanse villa, luxueus trouwen aan het Lago Maggiore of een trendy huwelijk op het strand in Zuid Italië? Wij zoeken samen met het bruidspaar naar de perfecte locatie voor de perfecte bruiloft.
We houden rekening met het aantal personen en de style die het beste bij jullie past. Een romantische villa waar je pas bij binnenkomst merkt hoeveel luxe het biedt. Een prachtig oud kasteel met originele details en verhalen van de gravin die tot leven komen. Een familieboerderij waar alles mag en de kinderen kunnen ronddo(l)len. Een stijlvolle B&B met adembenemend uitzicht over de Middellandse zee. Of een hip hotelletje waar je met je vrienden in een fantastische decor je eigen film beleeft?
Een ‘brindisi’ met heerlijke ‘prosecco’ bij de wensput, de bruidstaart met verse aardbeien aansnijden onder de bogen van een 18 Eeuwse villa, een ‘antipasto’ hapjeslunch op een idyllisch eilandje, op een verlaten strandje, een diner met livemuziek in een prachtige ‘palazzo’ met uitzicht over de zee, een intiem diner aan lange tafels in een romantische ‘cortile’!
http://www.ilgiornale.nl/category/stile-italiano/trouwen/

Finale American Next Topmodel in Orta San Giulio!
Topmodels in Orta San Giulio

Ook wij zijn zelfs na jaren huwelijken organiseren in Orta nog steeds erg gecharmeerd van dit idyllische dorpje in het noorden van Italië.
Een uitgebreid verslag lees je bij References
 
Een idee voor jouw huwelijk in Orta vind je bij Ceremony bij Ydiallico
 
Kijk ook eens op facebook
 
 

Two of a Kind – Frederik Roije

A special VALENTINE offer because Frederik  likes to celebrate all love and friendship! Two of a Kind is a double ring bound to each other to break and to share. Made of the finest porcelain. The ring as a symbol of eternal commitment.
Wrapped in a beautiful gift box with abrasive surface to unsharp the edges after breaking the rings.
Available in black and white.

Original € 69,- Euro.  
NOW € 49,- Euro.

To order click here. http://roije.com/#/shop 

This lover offer is valid until the 14th of February.  For more info, please visit
www.roije.com  
 

 

Een glas Pruimengeluk

Onno Kleyn - 2010
Een glas Pruimengeluk -  Nederland- Italiaans paar maakt heerlijke Brunello!
Lees het artikel uit Italie Magazine zomer 2010

Huwelijk tussen de cipresse

08-09-2008 - Door STÉPHAN REKET
HET LAGE LAND - Het ja-woord geven in Montepulciano, de fotoreportage tussen de cipressen of een diner in een romantisch kasteel. Uiteraard met heel veel gangen zoals bij een echt Italiaans diner hoort. Jaarlijks organiseert Gea van der Spek rond de veertig bruiloften in Italië.
Bij binnenkomst in haar woning val je pardoes Italië binnen. Het is de natuurstenen vloer die het 'm doet. Aan de muur hangen grote foto's van bruidsparen. Romantiek in het Toscaanse Lucca. Een lachende bruid aan het Lago Maggiore. Het kantoor van Italian Style in de Rotterdamse nieuwbouwwijk Nesselande is de ruime keuken. Grote eettafel, rode wijn op de plank.

Italië zit een beetje in Gea van der Spek. Ze heeft er vijf jaar gewoond en gewerkt. Als styliste in Milaan. Ze spreekt de taal, sterker Italianen horen dat ze in de modestad heeft gewoond. ,,Ze zeggen dat ik een ‘accento Milanese’ heb,'' zegt ze. Ze leerde haar man kennen in Milaan, een Nederlander overigens. In 2000 trouwden ze zelf aan het Lago Maggiore, in de plaats Verbania. ,,We hoorden zoveel enthousiaste reacties dat ik dacht: dit moet ik vaker doen.'' Voor anderen welteverstaan.

Haar eerste bruiloft die ze organiseerde, is een bijzondere. 12 september 2001. Een dag nadat de vliegtuigen het World Trade Center in New York doorboorden. Op de dag dat de wereld veranderde, zat Gea van der Spek in het vliegtuig op weg naar Italië. Sindsdien heeft het aantal bruiloften een vlucht genomen. Bij de meren in het noorden, in Toscane, Ligurië, Rome of de Amalfikust. Locaties hoeft ze niet te zoeken. ,,Ik ken Italië goed. Toen wij er woonden, heb ik ieder weekend benut om het land te leren kennen. Naar Toscane, naar de zee of naar de bergen. Maar als mensen op vakantie zijn geweest en op die plek willen trouwen, dan kan dat ook. Alles op maat. Van violiste tot locatie, van operazangeres tot een Fiat 500.'' De Italiaanse bruiloft is voor iedereen verschillend. ,,Chic, agriturismo, relaxed, heel creatief of klassiek. Voor ieder budget kun je trouwen in Italië.'' Soms 'doet' ze een celebrity, zoals ex-voetballer Philip Cocu. Zij regelt de bruiloft vanuit huis. In Italië zelf schakelt ze Nederlandse vrouwen als begeleider en tolk in, op de dag van de bruiloft. Een aantal keer per jaar reist ze naar Italië af, zoals afgelopen zomer. ,,Gordon heeft nog opnames gemaakt voor zijn programma 'Gillend naar huis'. Dat wordt volgende maand uitgezonden. Ben benieuwd.'' 
 
 
 

17-05-2006 Geheime huwelijk Phillip Cocu

artikel uit de Prive, mei 2006