I Nostri Collaboratori

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Gea van der Spek- Uineken

Italian Style is in 2000 opgericht door styliste Gea van der Spek- Uineken.
Jarenlange werk- en woonervaring in Italië hebben de grondslag gelegd voor het evenementenorganisatie-bureau van waaruit de huwelijken en special events worden gerealiseerd. 
Als styliste voor bekende merken in Italië en na het organiseren van haar eigen Italiaanse bruiloft zijn inmiddels na 12 jaar ervaring met Italian Style alle wegen en paden in Italië bewandeld.
 
Italië is naast een passie ook een tweede natuur geworden van Gea Uineken.
 

Nieuwe gebieden

Nieuwe locaties worden door het team van Italian Style grondig geïnspecteerd.
Onze missie is een onvergetelijke dag voor u in de mooiste gebieden van Italie te creëren!
 

Het team van Italian Style

Tijdens het Italie Evenement in Kasteel Haarzuilens: gastvrouw Mirjam, marketeer Harriet, eigenaresse Gea en visagiste Anita

Anna

Anna, onze Italiaanse tolk en  medewerkster weet als geen ander de hotspots aan de Amalfitaanse kust!

Renee de Haan

Renee de Haan is naast onze gastvrouw in Toscane vooral een inspirerende schrijfster. Boekjes als Ciao Italie en Toscaanse Trubbels vertellen over haar leven met gezin in Toscane. In het boek Voorgoed Italie van Renate van der Bas worden zij als één van de families beschreven in het Nederlandse Italiaanse leven. 
 

Mirjam Breukers

Styliste en modeontwerpster Mirjam Breukers is als gastvrouw aanwezig bij onze huwelijken in Noord-Italie. Als geen ander kent zij de omgeving en heeft zij tevens een strakke hand in de aankleding van de huwelijken.
 
Jarenlange werkervaring bij o.a modehuis Missoni heeft haar ook internationaal op de kaart gezet. 

Mieke

Naast de rol van gastvrouw voor Italian Style verwent Mieke ons samen met haar man Giovanni elk jaar weer met hun prachtige Brunello wijnen. Met een kleine zeer speciale oplage kunnen wij onze vrienden weer laten genieten. Van te voren kunt u de wijn bestellen om deze direct na oplevering thuis te ontvangen. Naast de Brunello produceren zij ook een soepele Rosso di Montalcino en sinds kort een heerlijke olijfolie!
Ga naar totally made pagina om de wijnen te bestellen.
 

Didier

Didier, Europeaan. De sympathieke van origine Fransman, gestudeerd  in Nederland en leraar Frans in Italie treed voor ons af en toe op als tolk voor de huwelijken in en rond Rome.

Javascript is required to view this map.