Matrimonio all' Italiana

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).

Italian Style is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere huwelijken op de mooiste locaties in heel Italië. De manier waarop Italian Style haar events aanpakt is kenmerkend door de sfeer en persoonlijke aandacht voor de wensen van elk uniek bruidspaar. Al tijdens het eerste gesprek worden de gasten uitgenodigd in de stijlvolle ruimte van Italian Style waar het ruikt en proeft naar Italië. 
 
‘Alle details worden van te voren doorgesproken en geregeld zodat jullie optimaal kunnen genieten van de mooiste dagen van jullie leven! Wij staan voor kwaliteit, exclusiviteit en maatwerk. Dit staat garant voor een prachtige, onvergetelijke en bovenal  bijzondere Italiaanse bruiloft compleet afgestemd op jullie wensen.’  
 
Italian Style  is in 2000 opgericht door styliste Gea van der Spek- UinekenJarenlange werk- en woonervaring in Italië hebbende grondslag gelegd voor het evenementen organisatiebureau van waaruit de huwelijken en special events worden gerealiseerd.  Als styliste voor bekende merken in Italie en na het organiseren van haar eigen Italiaanse bruiloft zijn inmiddels na 12 jaar ervaring met Italian Style alle wegen en paden in Italie bewandeld en is Italie naast een passie ook een tweede natuur geworden van Gea Uineken.