Marije & Eric-Paul

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 18 september 2008 in Rome

Héél hartelijk dank voor jullie inspanningen vóór, tijdens en na onze huwelijksdag in Roma ! Het was zoals jullie weten een prachtige dag met mooi weer, hoewel dat laatste echt geluk hebben was met de slechte voorspellingen toen. Niet te geloven dat het alweer zo'n tijd geleden is. We beleven alles nu steeds weer door de werkelijk schitterende foto's van Gianni en Federico. Vol trots hebben we ze aan iedereen laten zien !
 
We zouden iedereen wel willen aanraden om in Italië te trouwen. Vooral het kasteel in Nerola en Casina Valadier in Rome zijn toplocaties waar alles goed geregeld was. Zelfs mijn boeketje overtrof alle verwachtingen ! Het hoogtepunt was natuurlijk onze scooterrit door Rome, ook heel leuk om terug te zien op de foto's. Inmiddels is het huwelijk ook in Nederland ingeschreven. Mieke, hartelijk dank voor het ophalen van de akte.
 
Nogmaals superveel dank. Gea, heel veel succes met Italian Style (die naam heb je zeer zeker waargemaakt) en geluk met je gezin en Mieke veel geluk in Montalcino. We komen zeker nog een keer langs daar!

Terug naar het overzicht