Bernadette & Olaf

Getrouwd op 3 mei 2008 in Lucca

Het begint met een gedachte......wordt een wens....... al snel een droom......... en eindigt in een sprookje!
De meest gestelde vraag...... Waarom in Italië?
Een echt antwoord moesten we schuldig blijven...cultuur, omgeving, heerlijk eten, maar vooral de sfeer... Het moest groots.... maar intiem.
Intens.... maar ongedwongen. Niet gewoon onvergetelijk.... maar..... onbeschrijfelijk.

 
Drie dagen met 40 familieleden en vrienden op een adembenemende locatie in de bergen van Toscane, een oud klooster tussen de olijfbomen. Trouwen in het geweldige vestingstadje Lucca. Alle gasten waren in het wit. Wij voelden ons als filmsterren die een hele dag over de rode loper mochten lopen, toen we door Lucca liepen en de Italianen applaudisserend, juichend, foto's nemend of ons gelukwensten in hun eigen taal. In een intiem wijnbarretje relaxen, Italiaanse hapjes en diverse wijnen proeven, zorgde echt voor een ultiem moment net na het ceremoniële gedeelte.
 
Een lang gekoesterde wens, een diner aan een hele lange tafel in de tuin van de villa begeleid door een Italiaans trio en de fantastische Italiaanse bediening die zorgt dat het tot meer dan perfect geregeld wordt. 'The Godfather' als inspiratiebron. Eindigend met vuurwerk dat boven de berg uitkwam en een party in de eigen villatuin de hele nacht door. Daarom dus Italië!
 
De rol van het gastduo Renee en Mathijs was ongekend goed en zorgde ervoor dat wij dit heel intens hebben mogen beleven en heel onbezorgd hebben kunnen genieten. Gea, heel erg bedankt nogmaals voor de organisatie die je op een professionele en relaxte manier op je hebt genomen. Jouw ervaring en kennis met Italië, maar vooral met de Italiaanse cultuur, is van onbeschrijfelijk belang geweest en heeft de dag[en] tot in detail afgemaakt!
 
The Italian Dream...een herinnering die we voor altijd zullen koesteren...!

Terug naar het overzicht