Ali & Michelle

Getrouwd op 4 juni 2011 te Lucca

Een sprookjeshuwelijk!

Altijd hadden we gedroomd van een paar heerlijke dagen met onze lieve vrienden en familie onder de blauwe lucht om ons huwelijk te vieren. 

Deze droom is uitgekomen.

Met de hulp van Gea was onze dag tot in de puntjes verzorgd. Op vrijdag kwamen alle 52 gasten in de villa aan waar we (na een heerlijke duik in het zwembad) een heerlijke maaltijd kregen.

Op zaterdagochtend voelde ik me net een prinses: mijn haar en make-up werd gedaan in de ‘Bruidkamer‘. Ondertussen hoorden we alle gasten (inclusief bruidegom) heerlijk kletsen aan het ontbijt buiten.

Rond half elf zagen we elkaar onderaan de trap met iedereen om ons heen. Een moment om nooit meer te vergeten. De Alfa Romeo Guilletta paste helemaal erbij en zo reden we naar Lucca. Wat een mooi stadhuis! Het was een statige, maar prachtige ceremonie. Na een stadswandeling kwamen we op de stadsmuur bij onze lunchlocatie aan. Het buffet was perfect geregeld en erg lekker.

Terwijl onze gasten in de bus weer terug gingen naar villa voor een paar uurtjes ontspanning, gingen wij met de fotograaf Lucca in. We zijn ontzettend benieuwd naar de foto‘s! Dat ze mooi worden daar twijfelen wij niet aan.

Toen we weer terug op de villa waren was de loggia ontzettend mooi versierd met rozenslingers en bloemstukken. Daar mochten wij de zegen ontvangen van mijn oom. Na de mooie dienst liepen we naar beneden. Daar stond het muziek trio al te spelen en was het feest begonnen! Het diner was heerlijk en goed verzorgd aan grote ronde tafels terwijl tussen de gangen door de voetjes van de vloer gingen. Na de bruidstaart was het partytime! Tot in de late uurtjes hebben we heerlijk gedanst.

De volgende ochtend was het erg gezellig om met z‘n allen te ontbijten. Rond het middaguur zijn we door iedereen uitgezwaaid en hebben we een heerlijk honeymoon op Elba gehad.

Grazie mille per tutti!

Liefs,

Ali & Michelle El Seady.

 

 

Terug naar het overzicht