Wouter & Adriënne

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 29 mei 2009 in Toscane

Bedankt voor alle moeite die jullie hebben gedaan om voor ons een onvergetelijke dag te verzorgen. En een onvergetelijke dag was het. Van het moment van aankomst tot vertrek. De dagen liepen voortreffelijk! De villa nabij Montepulciano was geweldig. Die ademde één en al romantiek uit. Super aardig personeel, die echt liefde hadden voor hun vak.
 
Na lang wachten en voorbereiden was het dan eindelijk zover.
Op onze trouwdag in Pienza verliep alles zo ontspannen, dat we er echt van elke minuut hebben kunnen genieten. Van het ontbijtje van de bruid op de kamer terwijl haar haar werd opgestoken, tot aan het feest 's avonds met de band.

29-05-2009
Na een heel goed ontbijt met de gasten en de bruid op de kamer, was daar dan de ontmoeting! Met de fiat 500 zijn we van Montepulciano weggereden om in Pienza te gaan trouwen.
 
In het stadhuis waren een tenor met 2 gouden stembanden en een gitarist met fluwelen vingers, om het helemaal af te maken. Onder de klanken van Andrea Boccelli werd het Ja-woord gegeven. Na de huwelijksvoltrekking zijn we eerst gaan toosten in een oud klooster waarna we gezamenlijk in de tuin gingen lunchen. Na afloop van de lunch werd de taart aangesneden, waarna wij met de fotograaf de foto's gingen maken.

Bij terugkomst bij de villa hebben we onze kleren uitgedaan en lekker een duik in het zwembad genomen.
Om vervolgens heel decadent met een glas Prosecco in de jaccuzzi over het schitterende landschap heen te kijken.

Toen we allemaal weer opgefrist waren zijn we op de binnenplaats van de villa uitgebreid gaan dineren. Met een sublieme band op de achtergrond en later op de voorgrond om nog even lekker te feesten. Wij zijn daarnaar naar onze kamer gegaan om lang na te genieten van een geweldige dag.

Bij deze willen we iedereen bedanken die deze dag tot een sprookje hebben gemaakt!

Grazie mille!

Terug naar het overzicht