Sotrelle en Michel

Hi Gea,
 
Hierbij van ons een korte omschrijving van onze mooie dagen in Lucca:) (voor op je website). Het is niet dat we het niet eerder wilde schrijven maar echt geen tijd voor gehad. We willen je graag bedanken voor de geweldige dagen die we september 2013 met onze liefste vrienden en familie hebben mogen beleven. Gea heeft een mooie bijzondere planning met ons gemaakt. Op ons lijf geschreven.
 
Bij aankomst in Lucca werden we warm en hartelijk ontvangen door Emilio in de Villa nabij Lucca. Wat een mooie fijne Italiaanse locatie. Op donderdag is iedereen ontvangen en hebben we 's avonds heerlijk geborreld en gedronken bij een plaatselijk wijnbarretje. Wat een verwennerij en aanrader!
Vrijdag had iedereen overdag tijd om te doen waar iedereen zin in had. Er zijn een aantal mensen de omgeving gaan verkennen en een aantal hebben in het zonnetje gelegen bij het zwembad. 's Avond hebben we met elkaar gegeten bij de villa. De Aperol Spritz was niet aan te slepen ;)
De volgende dag, zaterdag, scheen het zonnetje heerlijk. Wat een mooie dag om elkaar het ja woord te geven en wat heerlijk om dat te kunnen en mogen doen met al deze lieve mensen. Fotograaf Alessandro kwam om foto’s te maken. Renee en Matthijs waren er om onze dag goed te kunnen laten verlopen. Ons motto: Geen stress en geregel, gewoon relax en enjoy. Heerlijk!!
 
We zijn met een Fiatje 500 vanaf de villa naar Lucca gereden. Matthijs reed voor ons, zodat we niet verkeerd zouden rijden. Rijdend door de smalle straatjes van Lucca en met alle felicitaties van mensen die er rond liepen, kwamen we aan bij het stadhuis. We moesten even wachten op de andere gasten die binnen waren. 

Met prachtige muziek werden we ontvangen in de trouwzaal. Wat prachtig allemaal!

Na het ja woord zijn we naar het tuintje gegaan voor een 'Brindisi' van Prosecco ''op al het mooie wat we met elkaar hebben mogen meemaken en wat er nog voor moois gaat komen’'. Vervolgens zijn we met Alessandro foto’s gaan maken en zijn we daarna naar de villa terug gereden. We hebben daar een fantastisch diner gehad op het balkon wat we versierd hadden met gekleurde rijstpapier ballonnen met lampjes erin. Wat zag het er mooi uit! Met dank aan Emilio, die heel hard zijn best heeft gedaan om ons idee mee mogelijk te maken.
 
Wij hebben onwijs genoten van al het moois en liefs! Het was zelfs boven onze verwachtingen. Renee en Matthijs: wat zijn jullie lieverds:), Emilio: wat heb je een fijne mooie locatie met hardwerkende lieve mensen, Leonardo: wat een mooie inspirerende omgeving heb je gecreëerd, Alessandro wat een topvak heb je, en Gea: je hebt ons goed aangevoeld wat we wilden en het is geworden wat we ervan gehoopt hadden! Ik heb al een aantal mensen naar je doorverwezen:)
 
Allemaal nogmaals dank!
 
Heel veel liefs,
Sotrelle & Michel Elings
Amélie & Joliè 
 

Terug naar het overzicht