Siebren & Suzanne

Getrouwd op 25 augustus 2007 in Montepulciano

"Eén grote droom!" Dat beschrijft het beste de geweldige dagen die we hebben beleefd in Italië. Daar zijn wij op 25 augustus 2007 in het gemeentehuis van Montepulciano getrouwd en hebben dit beleefd met onze gasten.
 
Een dag eerder startte ons feest met een stijlvolle borrel in de prachtige tuin van de Villa. Deze villa, tuin en medewerkers creëren een prachtige sfeer. De mooi geklede gasten maakten het plaatje af. De sfeer was meteen intiem en goed en vooral: echt Italiaans!
 
Op onze trouwdag kwamen 's ochtends de fotograaf David en de tolk (en dagbegeleider), Marty, naar de villa. David heeft prachtige foto's van ons gemaakt terwijl we ons aan het voorbereiden waren. Marty had parkeervergunningen geregeld en zorgde de hele dag dat we op tijd op de juiste locaties waren. Niet helemaal vanzelfsprekend aangezien in ons trouwweekend ook net het grootste feest van het jaar in Montepulciano werd gevierd. Gelukkig waarschuwde Gea van Italian Style ons bijtijds en nam de nodige voorzorgsmaatregelen.
 
De officiële ceremonie in het gemeentehuis werd begeleid met passende muziek (sopraan met gitaar), die het plaatje afmaakten. Wat een emotioneel moment; wat gaaf om dit met zo'n intieme groep familie en vrienden te kunnen beleven. Tijdens de ceremonie was door het openstaande raam het Toscaanse landschap goed zichtbaar. Net een schilderij!
 
Na de bruidstaart en Italiaanse lunch (Brindisi) kon iedereen het zwembad induiken. Even lekker relaxen en afkoelen. Daarna hebben we voor de villa gegeten aan een lange tafel en werd er gedanst op de muziek van het Italiaanse muzikantentrio. Als je daar danst in die bijzondere ambiance, mooi verlicht met kaarsen, Italiaanse muziek, lekker eten en iedereen prachtig aangekleed, dan waan je je echt in een andere wereld. We hebben genoten!
 
Dankzij de hulp van Italian Style liep niet alleen alles vlekkeloos, maar zijn we ook op precies de goede locaties terechtgekomen. Alles was van uitzonderlijke kwaliteit: De Brindisi was ongelooflijk goed, de Villa overtrof de verwachtingen en de catering voor de diners was prima. Tot slot mag zeker niet vergeten worden dat ook de fotograaf, de bloemen en de muzikanten excellent waren.
 
Italian Style, Bedankt! Onze bruiloft was onvergetelijk en zorgeloos op deze manier.

Terug naar het overzicht