Roland & Nicole

Getrouwd op 21 maart 2005 in Ortisei

Trouwen in Italië is ons echt prima bevallen! Alles is precies zo gegaan als wij het wilden; en dat is zonder alle drukte er omheen, lekker met z'n tweetjes. We hadden niemand iets over onze plannen verteld, pas op onze trouwdag zelf zouden de kaarten bij al onze vrienden en familie in de bus vallen. We zaten in een prachtig hotel in Santa Christina, waar we werden ontvangen met champagne op de kamer. Na een aantal dagen heerlijk skiën in het gebied van Val Gardena, werden we maandag verwacht op het gemeentehuis in Ortisei (een dorpje een aantal kilometer verderop).

's Morgens werden we in ons hotel opgehaald door Frank en Dirk-Jan, die door Italian Style waren ingeschakeld om ons speciale moment vast te leggen op foto en video. Na wat filmen bij het hotel vertrokken we met z'n vieren naar het gemeentehuis, waar de burgemeester ons ontving op zijn kamer. Hier werden we (in het Engels) door hem getrouwd. Na de plechtigheid vertrokken we met de 'videoploeg' naar een piste in de buurt, prachtig tussen de bomen gelegen, waar we nog hebben gefilmd en foto's gemaakt. Daarna hebben we de dag met z'n vieren afgesloten met een gezellige lunch in het zonnetje in de sneeuw. Teruggekomen in het hotel kwamen we tot de ontdekking dat het personeel stiekem onze kamer had versierd. En onze telefoon stond natuurlijk roodgloeiend! Iedereen vond het hartstikke leuk voor ons en alle reacties waren positief.

Toen we na nog een aantal dagen skiën weer thuis kwamen bleek ons hele huis van onder tot boven versierd. Twee maanden na onze trouwdag, op 21 mei, hebben we nog een spetterend feest op het strand gegeven. Zo kon iedereen toch nog een beetje meegenieten. En dat geldt ook voor de prachtige film die Frank en Dirk-Jan voor ons gemaakt hebben, echt heel mooi!

Al met al is onze bruiloft een gebeurtenis geworden om nooit te vergeten! En dat vooral ook dankzij Gea, die ons alle papierwerk en administratieve rompslomp uit handen nam, zodat wij ontspannen van het moment zelf konden genieten. Italian Style, bedankt!

Veel succes met alle volgende bruiloften die je in de toekomst nog gaat organiseren!
 

Terug naar het overzicht