Roland & Ellen

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 12 juni 2012 te Certaldo Alto

Beste Gea,
Wij kunnen terugkijken op een geslaagde trouwdag mede dankzij jouw werk. Wij wilden een bruiloft in Italiaanse sferen en dat is zeer goed gelukt.
We verbleven twee weken op een Borgo vlakbij Castel San Gimignano en zouden in de tweede week gaan trouwen. Aan het begin van de tweede week kwamen de eerste gasten op de Borgo. In totaal zouden er 12 gasten aanwezig zijn. Op de avond voor het huwelijk hebben we met al onze gasten een heerlijk Italiaans diner voorgeschoteld gekregen. Met o.a. vlees en pasta´s zoals ze die alleen in Italië kunnen maken. De ondertrouw hadden we eerder die dag gehad in het bijzijn van gastvrouw Renée en haar man Matthijs.
DE dag begon wat miezerig, maar al snel brak de zon door en bleef de rest van de dag schijnen. Kapster Barbara was er vroeg in de ochtend. Zij had Ellen al de week ervoor ontmoet voor het proefkapsel. De ontvangst was toen al allerhartelijkst en erg Italiaans met veel gebaren. Ook gastvrouw Renée en haar man Matthijs waren er vroeg. Zij hadden de prachtige bloemen meegenomen. Zonder dat je er erg in hebt, regelen zij in de loop van de dag de nodige dingen. Dat is erg prettig.
Fotograaf David was geweldig. Met zijn grappige Engels- Italiaanse accent weet hij je te laten ontspannen. Met de nieuwe Fiat 500 gingen we samen met onze jongens Sem en Finn naar Certaldo Alto. Daar aangekomen zijn we met de kabelbaan naar boven gegaan. De reacties die je onderweg van de Italianen krijgt zijn hartverwarmend (Auguri! Auguri!). Het vrijwel autovrije stadje doet erg sfeervol aan. Het Palazzo Pretorio draagt daar aan bij. Helaas konden we door de restauratie niet op de binnenplaats trouwen, maar het personeel heeft prima alternatieven aangedragen. Gastvrouw Renée verzorgde de vertaling en heeft bijgedragen aan de mooie plechtigheid.
Na de plechtigheid gingen we lopend naar Il Castello voor de lunch. Dat is vooraan in Certaldo Alto. De lunch was op de binnenplaats met fontein, Italiaanser kan haast niet. Maar eerst Prosecco en taart. We hebben de taart besteld zonder voor te proeven. Dat was ook niet nodig, want de taart was heerlijk. De hapjes lunch was prima en we konden zoveel bestellen als we wilden. Daarna hebben we een fotoshoot in en rond Certaldo Alto gedaan met David. Uiteindelijk heeft hij ruim 1000 foto´s gemaakt. De foto´s in het bijbehorende fotoalbum had hij niet beter uit kunnen zoeken.
Het huwelijksdiner hielden we op de Borgo in Castel San Gimignano waar we verbleven. Lokale producten en gerechten maakten de dag compleet.
Gea, nogmaals  dank voor de organisatie en het vele regelwerk.
Groeten, Ellen & Roland

Terug naar het overzicht