Natasja & Eddy

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 1 september 2007 in Orta San Giulio

Nou, je had ons naar geen betere plaats kunnen sturen als Orta. Wat hebben we genoten! Wat een prachtige plaats en zo gezellig alles bij elkaar op dat plein. Echt helemaal super!!!
 
Alles zat mee. De vlucht, de koffers, het steeds maar mooier wordende weer (in Milaan regende het bij aankomst en in Orta scheen de zon). Het was zo gezellig met elkaar, helemaal geweldig. En wat hebben we lekker gegeten. Het buffet in het hotel was lekker, echt heerlijk. Maar al het eten was lekker. We hebben drie prachtig mooie dagen gehad in Orta en toen we in Pallanza zaten wilden we allebei na twee dagen weer terug. We voelden ons zo verbonden met Orta.
 
Ik vertel je gauw het hele verhaal. Het is erg druk in de winkel en ik ben alle foto's van iedereen aan het verzamelen om zelf ook een mooi boek te maken. Als het boek klaar is van de fotograaf, moeten we dat dan bij jou ophalen? Dan kunnen we natuurlijk ook alles vertellen.
 
Bedankt voor deze super mooie dag en Mirjam was ook geweldig. Ze zou 's avonds nadat de violist er was weggaan, maar bleef gezellig mee-eten. We spreken elkaar gauw.
 
Liefs,

Terug naar het overzicht