Naomie & Jurgen

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 5 juni 2009 aan het Lago Maggiore

1 juni 2009
Aankomst in Pallanza, Italië aan het Lago Maggiore….nog maar 4 nachtjes slapen tot onze huwelijksdag. Meer dan een jaar in voorbereiding en nu is het dan toch echt bijna zover.
 
De keuze voor Italië was snel gemaakt. Voor ons huwelijk waren we op zoek naar een intieme sfeer, mooi weer, prachtige natuur en culinair genieten, dit alles samen met een selecte groep getuigen. De keuze voor Italian Style in de persoon van Gea was na één gesprek al even vanzelfsprekend……
 
3 juni 2009
Dag van ondertrouw. Bijna zoals afgesproken (we stonden op een iets andere plek, maar mobieltjes blijken een uitkomst), treffen we de Nederlandse, vloeiend Italiaans sprekende Lian in Verbania. Zij loodst ons langs de lange rij wachtenden in het gemeentehuis (er zijn verkiezingen in Italië) en na 20 minuten is alles in kannen en kruiken! Vervolgens nog naar een barretje onder het stadhuis om de toost na de huwelijksvoltrekking te regelen.
 
In een ongedwongen en vrijblijvende sfeer maakt Gea eerst kennis met het bruidspaar. Zij geeft het toekomstige bruidspaar het vertrouwen door te vertellen over de vele verschillende mogelijkheden met betrekking tot trouwen in Italië, vrijwel alles is mogelijk! Ze heeft veel contacten in Italië en ook het vooruitzicht van de (Nederlandse) begeleiding op de dag van het huwelijk geeft een geruststellend gevoel. In de daarop volgende gesprekken wordt de dag en alles daaromheen besproken…..
 
4 juni 2009
Aankomst van onze 19 getuigen in de villa in Stresa, een zeer gezellig Italiaans plaatsje aan het Lago Maggiore. Kleine straatjes met overal sfeervolle terrasjes en restaurantjes. Vriendelijke mensen ook. De villa wordt omgeven door een enorme, haast botanische tuin waarin je gemakkelijk kunt verdwalen. Uitzicht vanuit de villa is schilderachtig: het Lago met de befaamde Borromeo eilanden, omgeven door hoge bergen met besneeuwde toppen. 's Avonds met alle getuigen wijn proeven in een van de wijnlokalen in Stresa, daarna een informeel welkomstdiner…… voortreffelijke Italiaanse gerechten (en nog meer wijn) in de binnentuin van dit onvergetelijke restaurantje.
 
In de aanloop van ons huwelijk bleken wij nogal van verrassingen te houden… Bruidegom wil als verrassing voor de bruid tijdens de huwelijksplechtigheid een ensemble van fluit, viool en cello. De bruid wil als verrassing voor de bruidegom zelf dwarsfluit spelen…..samen met een sopraantje. Gea en Mirjam hebben dit fantastisch en discreet geregeld! We wisten van niets en het is hierdoor een heel bijzondere ceremonie geworden! Ook andere speciale wensen zoals de bloemen van het bruidsboeket en aanpassingen van het menu waren geen enkel probleem voor de dames van Italian Style.
 
5 juni 2009: Huwelijksdag
Na het ontbijt in de villa is iedereen op zijn of haar mooist. Kapper en fotografen zijn al vroeg aanwezig. Ook Mirjam is er al vroeg, zorgt voor de prachtige visagie en zal ons als goede gastvrouw de hele dag begeleiden. 'Imbarcadero' in Stresa, daarna met al onze getuigen in een prachtig houten bootje richting het gezellige stadhuis van Pallanza. De huwelijksplechtigheid is intiem, gezellig haast. En natuurlijk veel muziek, bruid op dwarsfluit met sopraan uit Milaan. Proosten onder de 'boogjes', daarna wordt de steven gericht naar één van de Borromeo eilanden, Isola dei Pescatori, het visserseilandje. Urenlang genieten van de Italiaanse lunch en bruidstaart, zonder haast. 's Avonds in de villa met alle getuigen tot in de vroege uurtjes dineren en dansen, terwijl de klanken van het unieke jazzcombo klinken over het Lago……
 
Onze huwelijksdag is niet alleen voor ons, maar ook voor alle getuigen, een onvergetelijke dag geworden. Hierin heeft Italian Style een zeer belangrijk aandeel gehad. Hierbij willen we jullie bedanken voor alle moeite die jullie voor ons hebben gedaan. Wij realiseren ons dat een en ander niet altijd eenvoudig geweest is, des te meer onze complimenten. Lian, dank voor je voortreffelijke begeleiding bij de ondertrouw. Mirjam, aan jouw bescheiden aanwezigheid denken wij met veel plezier terug. Gea, mede dankzij jou is onze huwelijksdag voor iedereen een FEEST geworden!
 
Ciao!

Terug naar het overzicht