Monique & Wilfred

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 24 juli 2007 aan het Lago Maggiore

Het huwelijk en de vakantie in Italië zit er helaaaaas op!!!
Wij willen je natuurlijk laten weten hoe het is geweest en er is maar een woord voor het was GRANDIOOOOS !!!!!
 
De bruiloft was tot in de puntjes geweldig geregeld dankzij jouw en Mirjam. Dat het mooi zou worden hadden we wel verwacht maar dat het zo mooi zou zijn dat hadden we niet verwacht. De taxichauffeur stond ons in Milaan-Bergamo op te wachten en heeft ons naar ons hotel La Palma in Stresa gebracht. Een erg mooi hotel met vriendelijk personeel en erg lekker eten. Daar zijn wij vrijdagmorgen aangekomen en gebleven tot zondag. Zondagmiddag hebben wij ons met een taxi naar de Villa laten brengen, omdat het hotel er vlak bij ligt, waren wij de avond daarvoor al even langs de villa heen gelopen om even een glimp daarvan op te vangen.
 
Bij aankomst in de villa werden wij heel hartelijke verwelkomt door Paula, wat een lieve en ontzettend hartelijke vrouw. Toen wij de villa binnenkwamen wisten wij eigenlijk niet wat we zagen, zo mooi, zo groot, vooral de tuin met die enorme vijver en enorme vissen, geweldig. We kregen lekkere champagne en hebben genoten van het mooie uitzicht dat wij vanaf de kamer hadden.

Toen kwam ik tot ontdekking dat mijn beautycase nog in de taxi stond en die was natuurlijk allang weg. Ik naar beneden op zoek naar Paula, haar zoon kwam ik in de hal tegen en toen ik hem het verhaal vertelde is hij samen met mij op zoek gegaan naar die taxichauffeur en die hadden we ook erg gauw gevonden bij het station en inderdaad met mijn beautycase. Ook de zoon van Paula was niets teveel en hij heeft mij heel erg fijn geholpen. Maandagmorgen zijn we naar de gemeente gegaan en daar hebben we Mirjam ontmoet een ontzettend aardige en lieve vrouw.We zijn samen met haar naar het gemeentehuis gegaan en daar zijn wij in ondertrouw gegaan.

Dinsdagmorgen de grote dag, gelukkig hadden we geen zenuwen en hebben dus van de hele dag alleen maar kunnen genieten. Eerst kwam om 8.15 uur de kapper met zijn assistente die de make-up deed en daarna de fotograaf met zijn assistent wat een geweldige man. We hebben vreselijk met hem gelachen en vanaf het eerste moment klikte het erg goed. Van de kapper kreeg ik een mooi kapsel en een mooie make-up zodat ik er op mijn best uit zag. De fotograaf heeft Wilfred maar even helpen aankleden met zijn manchetknopen en de plastrons.

Vanaf daar met de taxi naar de Trouwvilla, ook weer een prachtig gebouw met een enorme mooie tuin, echt helemaal geweldig. De man die ons trouwde deed dit voor de eerste keer bij een buitenlands paar, dus het was wel extra bijzonder.
Daarna met de boot naar het eiland waar we heerlijk geluncht hebben en de verrukkelijke bruidstaart hebben gegeten. Vandaar uit naar de Villa waar iedereen even lekker is gaan rusten voor het diner 's avonds.

Om 19.00 uur was het aperitief met weer heerlijke hapjes en drankjes. De bandleden waren inmiddels ook gearriveerd die ons 's avonds van geweldige muziek wisten te voorzien waar heerlijk op gedanst is. Het diner werd geserveerd op een bijzonder mooi gedekte tafel met de mooie bloemstukken. En het diner zelf....in een woord FANTASTISCH!!!!! Wij wisten niet dat Italianen zo lekker en exclusief kunnen koken, dat is nog beter dan in Holland. Soms klagen mensen dat ze te weinig gegeten hebben, maar hier vonden ze het soms zelfs teveel. We zijn tot ongeveer 0.30 uur doorgegaan met feesten en helaas toen was de bruiloft voorbij. De volgende ochtend hebben we nog lekker ontbeten en daarna is iedereen zijn eigen weg gegaan, de een weer naar huis en de andere bleven nog lekker op vakantie aan het Lago Maggiore, net zoals wij.

Wij zijn nog een volle week gebleven en hebben een geweldige vakantie gehad op een plek waar wij zeker volgend jaar naar terug gaan. De foto's worden momenteel allemaal ontwikkeld en ik zal je er zeker wat toe mailen.
 
Gea, wij willen jouw en Mirjam heel erg hartelijk bedanken voor een geweldig goed eorganiseerde en prachtige bruiloft die jullie ons bezorgd hebben. Het was helemaal TOP!!! Ook de gasten die er waren hadden er maar een woord voor en dat was Fantastisch. Mooier had het voor ons niet kunnen zijn en zelf was ik nog nooit in Italië geweest maar het is een land waar ik zeker verliefd op ben geworden, de prachtige natuur, de vriendelijke en hartelijke mensen, het heerlijke eten en de zon.

Bedankt voor alles en als je ons verhaal wilt plaatsen op je site is dat helemaal goed want wij hebben niets meer dan Lof.
 
Groetjes uit Winterswijk

 

Terug naar het overzicht