Marciana & Chester

Getrouwd op 28 juli 2011 in Lucca.
Hoi Gea,

We hebben geweldige dagen gehad in Lucca, maar vooral op de dag zelf. Alles liep gesmeerd die dag. En de hele dag scheen de zon!

Over de Villa waren we dik tevreden. De mensen hebben ons goed opgevangen. Alles wat we vroegen was mogelijk. We hebben dan ook flink wat complimenten uitgedeeld bij vertrek.

Leonardo deed het ook geweldig. Op zijn fiets naar het parkje tegenover het gemeentehuis en vervolgens in zijn Bar alle hapjes prepareren. Was allemaal erg lekker! Voordat de taart (was erg lekker trouwens!) aangesneden werd kregen we een live optreden van een koor. Leuke spontane actie!

De auto met chauffeur was helemaal wat we er van verwacht hadden. Zo gaaf met de blikjes door de stad.
Fotograaf en de cameraman waren erg leuk om de dag mee door te brengen. Constant aan het geinen, zodat we maar bleven lachen. Marciana was volgens de mannen Sandra Bulluck :-)

Uiteraard hebben we ook veel steun gehad aan Renee en Matthijs! Ze deden het ook geweldig. Super relax was Renee ook bij de ondertrouw. Ambtenaar dacht dat de afspraak om 10.00 uur was, maar we waren pas 11.15 binnen. Dat maakte allemaal niet uit :-). Heerlijk die relaxte mentaliteit!

Live muziek was goed van kwaliteit. En ook de DJ deed het echt top! Wij hadden gasten die Italiaans spreken en die op de avond onze tolk waren voor de DJ.

Wij willen jou nog bedanken voor de fles Prosecco! De hele dag hebben we geproost met de Prosecco, maar we hebben met jouw fles op de camping opnieuw geproost. Blijft leuk en lekker!

Iedereen riep Auguri! Wij begrepen van de fotograaf dat het een gelukswens was. Verder toeterde heel veel auto’s naar ons. Erg leuk! Wanneer mogen we weer sterren zijn in Lucca! :-)

Groetjes,

Marciana & Chester

 

Terug naar het overzicht