Marcel & Marith

Getrouwd op 4 april 2010 aan het Lago Maggiore

Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor de geweldig georganiseerde bruiloft. Alles ging precies zoals wij het vooraf hadden bedacht. Ook wat betreft de aankleding en de bloemen hebben jullie heel goed aangevoeld wat wij mooi vinden. Het blijft toch altijd een beetje een gok om het uit handen te geven. En ja, als dan ook het weer helemaal doet wat het moet doen, dan kan het natuurlijk niet meer stuk!
 
Na lang wachten was het dan eindelijk zover. Op donderdag 3 juni 2010 vlogen we met z'n allen naar Milaan. De gasten wisten dat we naar Italië zouden gaan voor onze bruiloft maar ze hadden nog geen idee naar welke plaats. Er waren natuurlijk wel wat vermoedens maar we hebben maanden onze kaken op elkaar gehouden. De reis ernaartoe was al een feestje; op het vliegveld in Milaan stond een prachtige touringcar ons op te wachten en een half uurtje later stonden we midden aan een zonovergoten Lago Maggiore.
 
De monden van onze gasten vielen letterlijk open toen we bij de Villa aankwamen. Het prachtige huis met die geweldige grote tuin, vol met de mooiste bloemen en planten. Een heel ander gezicht dan toen wij er in maart zelf waren en alle meubels nog onder de lakens stonden en de tuin nog niet in bloei was. We werden hartelijk ontvangen door Paola en haar man en nadat iedereen zijn kamer had gevonden restte ons niets anders dan de hele middag te genieten! Aan het einde van de dag proosten op wat komen ging en daarna stond de barbecue klaar. En ook dat kunnen ze in Italië natuurlijk als de besten. Heerlijk ongedwongen met z'n allen buiten gegeten en de kleintjes konden hun lol op in de enorme tuin.
 
De volgende ochtend keken we naar buiten en zagen we een kraakheldere blauwe lucht met in de verte het Lago Maggiore en daarboven de nog besneeuwde toppen van de Alpen. Terwijl beneden iedereen rustig op gang kwam stonden de kapper en de visagiste al vroeg in de bruidssuite. De sfeer in de Villa was heerlijk. Beneden het gerommel van ontbijt en buiten in de tuin waren de kindjes heerlijk in hun pyjamaatjes aan het rennen en spelen. De ongedwongen sfeer die we voor ogen hadden kwam helemaal tot zijn recht door met z'n allen in dit huis te verblijven. Tegen 11.00 uur was iedereen prachtig mooi aangekleed en kwam ik samen met mijn vader en de twee bruidsmeisjes naar beneden.
 
De aankomst bij het stadhuis was als een sprookje: alle gasten stonden ons op de kade op te wachten terwijl wij over het glinsterende Lago Maggiore aan kwamen varen in de mooiste Riva. Na de huwelijksplechtigheid in het stadhuis mochten we weer in de Riva. Onze gasten gingen ook op een boot en om elkaar heen cirkelend gingen we op weg naar Isola dei Pescatori om daar te genieten van een overheerlijke lunch.
 
Aan het einde van de middag, na een laatste tochtje op de Riva richting het dorp gingen alle gasten weer terug naar de Villa om daar even heerlijk te relaxen. Wij zijn toen nog samen met de fotograaf in een prachtige witte Porsche oldtimer op pad gegaan om nog wat foto's te maken. Aan mooie locaties geen gebrek., we hadden nog uren kunnen toeren!
 
Terug in de Villa stond er buiten een prachtig aangekleed aperitief op ons te wachten. Na het aperitief verhuisden we naar bordes waar we konden genieten van een geweldig 6 gangen diner met uitzicht op het Lago Maggiore. De zangeres en de pianist die op de achtergrond stonden te spelen maakten het geheel compleet.
 
Groetjes,

Terug naar het overzicht