Jerry & Teresa

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).

Wij zijn op 3 september van dit jaar naar Italië gegaan om onze prachtige bruiloft te beleven samen met vrienden en familie. Het was voor ons allemaal een ervaring om nooit te vergeten! Wij zijn met z’n 2en een paar dagen eerder vertrokken naar de Villa te Positano. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar Domenico die ons boven opwachtte met een lekkere koude Limoncello..

Op 6 september kwamen onze 32 gasten. Zij werden netjes opgehaald bij het vliegveld door de taxi's en natuurlijk waren wij erbij om hun eerste reacties te zien toen ze de omgeving en Positano voor het eerst zagen. Bij aankomst bij de Villa werden de koffers van de gasten naar boven gebracht en konden ze de zeer mooie appartementen betreden om zich even op te frissen. Vervolgens konden ze genieten van deze geweldige locatie met het beste uitzicht over heel Positano.

We zijn 's avonds gezellig met z’n allen uit eten gegaan in het restaurant Chez Black aan zee. Het eten en de bediening was perfect!! Als afsluiter zijn we een slaapmutsje gaan drinken bij bar La Zagara. Dit slaapmutsje liep uit op de polonaise over het terras, gasten die spontaan gingen zingen met de livemuziek band en iedereen danste door elkaar. Daarna snel iedereen in de ‘interno’ bus gestopt en onder luid gezang terug naar de villa om vervolgens de wacht te houden vanaf de bruidsuite zodat we geen slaperige mensen op de bruiloft zouden krijgen.. haha
 
7 september DE BRUILOFT!
In één woord: Super, geweldig, te gek.. Gea kwam samen met David (de fotograaf) ons ophalen om vervolgens naar Villa Cimbrone te gaan in Ravello waar onze bruiloft zou plaatsvinden....het zag er fantastisch uit! Het weer was super en iedereen die ons dierbaar is, was getuige van een voor ons onvergetelijke bijzondere dag. 

En inderdaad... af en toe leek het wel op een film!

De voltrekking van het huwelijk met begeleiding van 2 muzikanten en een tenor + een onbeschrijfelijk uitzicht maakten het tot een waar sprookje. Vervolgens gingen we met alle gasten en de muzikanten lopend naar het stadhuisplein om een toast uit te brengen. Waarna we doorgingen voor een lunch in echte Italiaanse sfeer op het schitterende plein van Atrani (het kleinste dorpje van Italië). Alles bij elkaar maakten deze dag super geslaagd. David heeft met ons nog een fotoshoot gedaan en we moeten zeggen dat hij behalve erg vriendelijk óók een geweldig goede fotograaf is. Niet voor niets is hij uitgeroepen tot de beste van Italië.
Bij terugkomst in de Villa hebben we even gezwommen en gebubbeld om daarna op een prachtig mooi gedecoreerd terras ons avonddiner en feest (met een erg goede DJ) te beleven, terwijl je kon genieten van het adembenemende uitzicht over Positano. Gefeest, gedronken, gelachen en gedanst tot diep in de nacht...
 
Zoals één van de gasten zei: " ik wist niet dat het mogelijk was om herinneringen te kopen!" En dat is waar, mede dankzij Gea, een geweldig, lieve en zorgzame weddingplanner, die ervoor zorgde dat alles tot in de puntjes was verzorgd. Gea, reuze bedankt voor deze geweldige droom en we weten zeker dat je nog vele bruidskoppels een geweldige herinnering zal bezorgen!!!

Groeten Jerry & Teresa
 

Terug naar het overzicht