Jan & Astrid

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 30 juni 2006 in Montepulciano

We willen je hartelijk danken voor de ontzettend goede verzorging van onze trouwdag.

Onze complimenten gaan ook in 't bijzonder uit naar de Villa . Gabriela (helaas hebben wij geen gedag meer kunnen zeggen bij haar omdat zij geen dienst had toen wij weggingen), Antonio (in het begin even wennen, maar in de loop van de dagen kwam ook hij los), Daniele en Marco (de kelner respectievelijk 'manusje-van-alles' variërend van bagage versjouwen tot gastheer zijn bij het aperitiefje; zij zijn allebei super!
 
Alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd.
 
Verder niet te vergeten 'onze' tolk en gastheer Frans; een geweldige man! We zijn jaloers op hem hoor; al zo lang in Italië woonachtig, heerlijk. Ook niet te vergeten de verzorging van de Brindisi en de bruidstaart in het klooster en de gastvrijheid daar (ik geloof dat hij Maurice heet), echt fantastisch. En, bovenal, onze gasten hebben werkelijk geen woorden over voor de geweldige dagen die zij hebben beleefd met ons; de verblijfsvilla was een enorm succes. Sommigen ervaarden alles alsof ze in 'Villa Felderhof' verbleven; het was voor iedereen een sprookje en heeft hele bijzondere herinneringen bij iedereen achtergelaten: de sfeer, de verzorging, de ambiance, alles! We hebben wat traantjes gelaten toen de gasten zaterdag weer vertrokken, dat durven we eerlijk toe te geven. En ook nu, nu het alweer zo'n drie weken geleden is, en we kijken foto's en film terug, moeten we echt slikken. Het was zoo onvergetelijk!!
 
Langs deze weg dus alvast hartelijk dank voor alles. Maar we willen heel graag nog eens persoonlijk bij je langs komen (als jou dat schikt uiteraard).
 
Hartelijke groeten,
 

Terug naar het overzicht