Ingeborg & Ron

Getrouwd op 21 september in Lucca

Hoi Gea,
De bruiloft was fantastisch en de dagen ervoor en erna waren ook zeer bijzonder omdat je alles kunt delen met je beste vrienden en familie.
Het weer was stralend, 28 graden met zon, beter kon niet! We vonden ook de rol van de villa in het geheel fantastisch, de geweldige aankleding iedere keer weer en het lekkere eten en drinken. 
 
De fotograaf was geweldig enthousiast en heeft ongeveer 2000 foto’s gemaakt, die hopen we over een maand te ontvangen zoals hij aangaf. We begrepen dat deze via jou op DVD doorkomen, toch?
De bloemen waren precies zoals gehoopt (en misschien niet verwacht..) De diskjockey voelde de sfeer helemaal aan en heeft lekkere muziek gedraaid. Ook de keuze om te trouwen in het Italiaans in het gemeentehuis gaf extra cachet aan de dag, zeker met de Prosecco bij de wens put.
We hebben nog  geen officiële documenten (de Internationale huwelijksakte) meegekregen (het getekende document tijdens de ceremonie op 21 september). Krijgen we die nog thuisgestuurd? Overigens is ook de ondertrouw vlekkeloos verlopen.
 
Nogmaals bedankt voor de organisatie en we kijken terug op de mooiste dag van ons leven!
 
Ingeborg en Ron

Terug naar het overzicht