Gert Jan & Romy

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 14 mei 2007 in Lazise

"We zijn weer terug in Nederland na een geweldige tijd in Italië! We hebben volop genoten en daarvoor willen we jou mede bedanken. 14 mei 2007 is een geweldige dag geworden!! De dag begon erg warm en wolkeloos, maar gelukkig kwamen er s’ middags wat wolken in de lucht. Met een graad of 27 was het perfect weer.

Gert-Jan is vanuit Bardolino naar Lazise gevaren met de gasten en ik ben samen met mijn moeder en schoonzus vanuit Lazise over de boulevard naar het gemeentehuis gelopen. Voor het gemeentehuis zagen we elkaar voor het eerst in onze trouwkleding en dat was een geweldig en ontroerend moment. De burgemeester van Lazise heeft ons getrouwd en alles verliep perfect. Wat heeft Lazise een mooie trouwzaal. Als toerist zie je dat soort dingen nooit, maar Lazise mag zeker trots zijn op zo’n mooie locatie en zo’n mooi gebouw.
 
Na een fotosessie in het park van Lazise zijn we met een grotere luxe boot van Lazise naar Gargnano gevaren. Een prachtige tocht over het meer. Met Prosecco aan boord kon het feest niet stuk! In Gargnano hadden ze de stadspoorten versierd met vlagen en visnetten speciaal voor ons. Een heerlijke lunch stond op ons te wachten en we hebben er heerlijk van gegeten. Wat een overdaad en allemaal zo ontzettend lekker. De ijs/slagroom taart was ook een groot succes!! Iedereen was zo vriendelijk en de Italiaanse medewerkers waren allemaal blij en goedlachs allemaal omdat wij getrouwd waren! Een hele leuke en bijzondere ervaring.

Op de terugreis met de boot zijn we nog langs een aantal bezienswaardigheden gevaren. De kapitein is nog speciaal langs een fontein in het meer gevaren….want regen brengt geluk. Ik ben in ieder geval nat geworden dus ons huwelijk kan niet meer stuk!! s’ Avonds hebben we een heerlijk diner in het hotel gehad. Alles was keurig verzorgd. De tafel was prachtig opgemaakt en het personeel was heel vriendelijk. Na veel te veel eten en geweldig genieten zat de dag er tegen 00.00 uur op. Moe en voldaan konden we heerlijk naar onze hotelkamer lopen.

Al met al was het een dag om nooit te vergeten. We willen je dan ook graag bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Dankzij jou is het tot zo’n groot succes geworden.
Super bedankt!!"

 

Terug naar het overzicht