Gasten bruiloft 09-09-09

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Aanwezig bij het huwelijk van zijn broer op 9 september 2009

We willen je bij deze nog even laten weten hoe fantastisch de bruiloft was in Montepulciano in september. De prachtige huizen waar we in logeerden. In de huizen was er nog van alles geregeld, tot aan een glaasje wijn van de streek toe. De kleine Fiatjes 500 waarin we met z'n allen naar het gemeentehuis gingen was een superverrassing!
 
In het gemeentehuis waren we erg onder de indruk van de zanger en de muziek. Het was erg leuk dat de ambtenaar met het bruidspaar en de getuigen een glaasje champagne meedronk. In de kapel was het heel bijzonder met de inzegening van de Baptistenpredikant. Daarna kon er wederom getoost worden en werden de witte duiven vrijgelaten, die we nog tot ver in de heuvels konden zien vliegen.
 
Ook complimenten voor de fotografen. Eigenlijk kunnen we alleen maar zeggen dat we meededen aan een hele goeie film: alles was zo bijzonder geregeld. Wij kijken hier op terug als iets om nooit te vergeten!
Groeten Hans en Petra (broer en schoonzus bruidspaar)
Arrivederci!

Terug naar het overzicht