Esther & Glenn

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 7 juli 2007 in Volterra

Allereerst onze gemeende excuses voor het lange wachten op dit berichtje omtrent onze belevenissen van de reis naar Italië.

Het net-getrouwd zijn en de daar bijhorende verplichte aangelegenheden hebben ervoor gezorgd dat onze vrije tijd beperkt werd. Uitgezonderd dit, is het getrouwd-zijn een ware verademing en geeft het ons beide een harmonieus gevoel. We vertellen met veel kleur aan iedereen die het wel of niet wil horen, hoe apart en liefdevol ons huwelijk in Toscane is geweest. Van de eerste tot en met de laatste minuut was de door jou geplande reis wat we hadden gehoopt. Het hele avontuur was op onze beide lijven geschreven. Puur genieten : van het lekkere eten, de uitzichten van het hotel, de vriendelijkheid van onze gastheren; letterlijk alles was perfect zoals we het wilden.

Onze trouwdag zelf had alle ingrediënten om van een niet-te-evenaren gebeurtenis te kunnen spreken : de auto was prachtig, authentiek en paste als een puzzel in ons verhaal, de trouwzaal gaf ons beide een gevoel van een statige en renaissance stijl, waardoor we helemaal ondergedompeld werden in Klassieke (met de grote K) Romantiek (met een grote R). Volterra was de uitverkoren plaats om dit te doen; het stadje en zijn mensen gaven een sfeer van ongekunstelde hartelijkheid, ook een zekere Italiaanse nonchalance die wij heerlijk apprecieerden. Onze gastvrouw Renée was de vriendelijkheid zelve en steeds behulpzaam. Zonder haar zou het allemaal niet gelukt zijn. Ook zijn we blij dat we de keuze hebben gemaakt om Frank als fotograaf te hebben meegenomen. Hij was de perfecte aanvulling van onze groep en heeft ervoor gezorgd dat er beelden zijn genomen, die het hele verhaal zoals wij het hebben beleefd, eeuwig kunnen voortvertellen. We hopen dat de vriendschap met deze prachtige mensen een leuke extra aan de trip zal blijven.
 
Daarom zouden we je willen zeggen uit de grond van ons hart ; " Dank je wel en doe zo voort." Dit was de meest unieke belevenis uit onze beide levens en was zo oprecht en niet te vergeten. Wij kunnen snoeven tegenover mensen dat wij een bruiloft hebben gehad die anders was, geheel hoe wij het wilden, volgens de regels van de romantiek.
Intussen maken we iedereen hier in België warm om ook te gaan trouwen in Italië en met jouw bureau.
Met vriendelijke groeten en hopend op een weerzien,

 

Terug naar het overzicht