Esther & Erik

Getrouwd op 29 juni 2007 in Montepulciano

"Onze trouwdag was helemaal perfect! We hebben echt ontzettend van alles genoten die dag. De accommodatie Hotel Villa was ook helemaal goed. Wat dat betreft een echte aanrader! De kamers waren echt allemaal ontzettend mooi en qua stijl helemaal onze smaak. Daarnaast waren wij heel erg enthousiast over mensen in het hotel. De vriendelijkheid en de persoonlijke benadering zijn echt een verademing; alles kon en de service was echt uitstekend. Ook al onze gasten waren erg enthousiast. We gaan zeker nog eens terug naar het Hotel.

De ceremonie in het stadhuis te Montepulciano was ook mooi; met name door de aanwezigheid van de sopraan werd het heel bijzonder. Zij was echt top. De wandeling door het stadje naar het Café heeft ook erg indruk gemaakt. Overal waren er mensen op straat die ons feliciteerden en bleven kijken. Na de lunch hebben wij nog met Frank foto's gemaakt in Montepulciano.

Wij hebben inmiddels het fotoalbum van Frank ontvangen en ook hier zijn we heel erg blij mee. Barbara heeft mijn haar mooier gedaan dan ik me voor had kunnen stellen. Ik was er echt heel blij mee en kan haar aan iedereen aanbevelen. En ook met Frank was het die dag helemaal gezellig en goed. Hij heeft ontzettend veel én mooie foto's gemaakt en het was erg leuk om hem bij de groep te hebben. Marty, de gastvrouw, was erg vriendelijk en heeft gedurende de dag alles prima voor ons geregeld!

Het is voor ons echt een heel bijzondere ervaring geweest; mooier dan we ooit hadden durven dromen. Alles klopte; het weer, de omgeving, de accommodatie, het overheerlijke eten en de gezellige mensen. Wij kijken dan ook terug op een onvergetelijke huwelijksdag! Bedankt voor het regelen van alles!"
 

Terug naar het overzicht