Caroline & Michel

Getrouwd op 5 juni 2006 aan het Lago Maggiore

Nadat we hadden besloten om te gaan trouwen, kwamen we er al snel achter dat we dit in het buitenland wilden gaan doen. Maar waar? Na een lange zoektocht naar de perfecte huwelijkslocatie kwamen we terecht bij Gea van Italian Style. Tijdens ons eerste gesprek stond voor ons al snel vast dat het Italië moest gaan worden. We waren gelijk verliefd op de eerste locatie die Gea ons liet zien aan het Lago Maggiore.
 
Na een jaar van voorbereidingen was het op 5 juni 2006 zo ver dat we naar Italië konden vertrekken. Daar aangekomen bleek alles nog mooier te zijn dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. De Villa was werkelijk prachtig. De eigenaren waren zo ontzettend aardig en de omgeving was ook helemaal geweldig.Na samen een paar dagen de tijd te hebben gehad om deze geweldige omgeving en prachtige villa op ons in te laten werken kwamen op 8 juni 2006 onze gasten aan (in totaal 30). We hebben die avond heerlijk met z'n allen bij de villa gegeten om alvast helemaal in de stemming te komen voor de volgende dag.
 
En toen was het eindelijk zover, 9 juni 2006, onze trouwdag.
Het begon al met prachtig weer en toen kon het eigenlijk niet meer stuk.
's Ochtends hadden alle gasten, de fotograaf en gastvrouw zich verzameld bij de villa en daar was het moment dat wij elkaar voor het eerst zagen in bijzijn van alle gasten. Na de nodige foto's zijn we naar de boulevard gegaan waarvandaan we met 2 boten naar Verbania zijn gevaren. Hier zijn we getrouwd in de Villa. Weer zo'n prachtige villa en ook hier was alles weer geweldig geregeld. Na de trouwplechtigheid stond buiten bij de Villa de Prosecco al klaar om te toasten.Vervolgens zijn we met de boten naar Isola die Pescatori gevaren waar we met uitzicht op het Lago Maggiore hebben geluncht en aansluitend de bruidstaart hebben aangesneden. Als afsluiter van de dag hadden we een heerlijk diner op het balkon van de Villa.
 
Het was werkelijk een geweldige ervaring, zowel voor ons als voor al onze gasten. We hebben er dan ook enorm van genoten en willen Gea en ook Mirjam onze gastvrouw heel erg bedanken dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.
 
Grazie,

Terug naar het overzicht