Bianca & Albert

Getrouwd op 24 juli 2013 in de Marken

Wat hebben we een geweldig, sprookjesachtige huwelijksdag gehad op 24 juli in Montecassiano, Le Marche.
 
En wat hebben we er lang naar uitgekeken en lang alles voorbereid. In oktober 2011 hebben we een eerste gesprek met Gea gehad.
En wat zijn we die avond blij naar huis terug gereden, maar o wat duurde het nog lang. Omdat we zelf heel veel dingen gingen regelen, doordat we vrienden hebben wonen in Le Marche en daar al diverse keren geweest waren, hadden we Gea gevraagd of zij het  officiële gedeelte wilde regelen, de trouwauto’s, de muziek voor  ’s avonds en de fotograaf. De rest hebben we zelf gedaan.
 
En eindelijk was het dan zover. Op zaterdag 19 juli arriveerde het grootste deel van onze 45 gasten vanuit Nederland. Zij zouden een week lang met ons verblijven in 9 appartementen verdeeld over 2 huizen. Wat een heerlijke dagen hebben we met elkaar gehad. Heel bijzonder hoe 37 mensen die elkaar niet of nauwelijks kenden, vanaf dag 1 een groep waren. Dat was echt genieten. De avond voor de bruiloft hebben we met alle gasten (iedereen was inmiddels gearriveerd) een barbecue gedaan. Dank voor de tip, Gea. Het was echt super gezellig.

En toen was het eindelijk 24 juli!
 
En wat was het een geweldige dag. Alles was fantastisch: het weer (40 graden), David de fotograaf, de auto’s uit het Zuiden die nét op tijd arriveerden, de plechtigheid met een super enthousiaste burgemeester. Hij deed na de plechtigheid nog een persoonlijk woord o.a. over hoe hij ons had leren kennen (we hebben vorig jaar met ons orkest opgetreden in Montecassiano, dus we hadden hem al eerder ontmoet. Hij was super trots dat wij, als eerste buitenlanders, Montecassiano hadden uitgekozen als plek om te trouwen) en Albert kreeg zelfs de Italiaanse vlag cadeau!
Toen een geweldige ‘brindisi’ die werd afgesloten met de bruidstaart. We hebben nog nooit zo’n lekkere bruidstaart geproefd. De’ brindisi’ vond plaats in een taverne onder het gemeentehuis, half onder de grond, dus heerlijk koel. De gasten gingen na het toasten terug naar het huis en konden nog even heerlijk ontspannen en lekker afkoelen in het zwembad.
De fotoshoot was een feestje. Wat een geweldige fotograaf is David. Het was heerlijk ontspannen. We hebben net een selectie van de foto’s ontvangen. WOW! Genieten. Onze vier bruidsmeisjes vonden het ook geweldig. Het diner ’s avonds was zo ontzettend leuk. Heerlijk in de tuin bij onze appartementen. Perfect verzorgd met een Italiaans Folk trio. Geweldig, wat een sfeer.
We hebben de avond afgesloten met mini vuurwerk: allemaal een sterretje van 70 cm, staand in een grote kring.
 
We kijken terug op een fantastische week en een geweldig mooie huwelijksdag. Het overtrof al onze verwachtingen. Gea, dank voor alles wat je gedaan hebt!
 
Liefs Bianca & Albert

Terug naar het overzicht