Anita & Fred

Getrouwd op 7 juli 2007 aan het Lago Maggiore

We wilden je even laten weten dat we een onvergetelijke dag hebben gehad afgelopen zaterdag. Je zal ook wel van gastvrouw Lianne hebben gehoord dat het een hele mooie emotionele ceremonie was ( zelfs de burgemeester moest zijn zakdoek erbij halen..)
 
Het weer was prima en ook voor de rest zat alles mee. Het hotel was zo vreselijk mooi dat de tranen ons al in de ogen schoten op het moment dat we daar binnenstapten. Een perfect hotel om vanuit de trouwen. Een prima keuze van je. We hoeven je verder niet te vertellen dat de omgeving gewoon een plaatje was..Gewoon DE perfecte locatie om een bruiloft te vieren. Onze gasten waren meer dan tevreden. Ze willen er allemaal nog eens terug en hebben net als ons een unieke ervaring gehad. Volgens de burgemeester is er onderzoek gedaan naar de huwelijken die er in Cannobio plaatsvinden en vrijwel allemaal zijn en blijven dat heel gelukkige huwelijken. Daar gaan wij dan ook vanuit..
 
Wij willen je hartelijk danken voor je inzet, en uiteraard ook die van Lianne. Ze was een prima gastvrouw. Een kaartje hebben we je gestuurd maar we wilden je ook nog een foto toesturen, gemaakt door de vader van Fred. De originele van de fotograaf gaan we komend weekend bekijken.
 
Groetjes,

Terug naar het overzicht