Alwine & Jurriaan

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/italianstyle.nl/httpdocs/includes/file.phar.inc).
Getrouwd op 15 mei 2009 aan het Lago Maggiore

Dit geluk hebben wij ervaren op 15 mei 2009, de aller mooiste dag uit ons leven! Trouwen aan het Lago Maggiore was voor ons een weekeind vol onbeschrijflijk mooie geluksmomenten.
 
Mercoledi 13-05-2009
Hartverwarmend werden wij ontvangen in mooie Villa door de eigenaren Paula en Piero. Zij hebben er alles aan gedaan om ons een ware kasteelheer en kasteelvrouw te laten zijn gedurende 3 dagen! Na een rondleiding in de Villa en de paradijselijke tuin hebben wij genoten van de eerste Prosecco! Wanneer wij 's avonds aan het eten zijn op het terras van Stresa kwamen de eerste bekende Hollanders langsgelopen!
 
Giovedi 14-05-2009
Wat waren wij gelukkig terwijl we koninklijk zaten te ontbijten op het bordes van de Villa! Rond lunchtijd kwamen we veel familie en vrienden tegen op het terras in Stresa. Het plein in Stresa was een ware Hollandse enclave! Onze ouders, getuigen en ceremoniemeesters waren door ons uitgenodigd om 2 nachten in de Villa te logeren. Aan het eind van de dag hebben wij hen ontvangen en vol trots de Villa en tuin getoond. Samen met de villagasten hebben wij genoten van een heerlijk aperitief op het bordes. 's Avonds een voorproefje op de dag die komen zou: een diner met 50 gasten die reeds in Italië waren aangekomen in de tuin van Ristorante Taverna in Stresa! Ontzettend gezellig en heerlijk gegeten! Het was heel bijzonder om te ervaren dat al deze gasten voor ons in Stresa waren en iedereen was toen al zo enthousiast!
 
Venerdi 15-05-2009
"Il quindici maggio e un giorno festivo!"
Vanaf het openen van de gordijnen bij het opstaan hebben wij volop genoten (dit was een waardevolle tip van Gea!). Alle villagasten verzamelden zich onder aan de prachtige trap in de indrukwekkende hal van de Villa. Als bruid kan je je geen betere entree wensen: de trapscène was sprookjesachtig! Met de villagasten vertrokken we naar de boulevard waar de kapitein van de boot ons opwachtte voor de overtocht naar Verbania-Pallanza. In Verbania verzamelden de eerste gasten zich in Villa San Remigio, een prachtige gemeentevilla op een heuvel boven het Lago met fantastisch uitzicht over het water en de omringende botanische tuin. De ceremonie vond plaats in de trouwzaal van deze villa. De ambiance van de zaal paste zo perfect bij de ceremonie die wij voor ogen hadden: naast het officiële gedeelte van de ceremonie wilden wij bijzondere inhoud geven aan dit moment door aan elkaar een belofte van trouw uit te spreken, mooie muziek en een verhaal geschreven door de moeder van de bruid. Het was onbeschrijflijk! Onder begeleiding van een fantastische pianist, wist Doretea (alt zangeres) met het Ave Maria menigeen te ontroeren. Net voor het naar buiten gaan zong zij "Con te partiro" zo indrukwekkend mooi!
 
Na afloop van de ceremonie hebben we met alle gasten getoast op het bordes van Villa San Remigio, Salute! Daarna zijn we met alle gasten in 3 bootjes naar Isola Pescatori gevaren voor een heerlijke antipasti lunch in een Ristorante. Nadat we ook genoten hebben van een heerlijke bruidstaart vol aardbeien hebben we in het kleine kerkje op het eiland een paar kaarsjes aangestoken. Aan het eind van de middag zijn we met alle gasten weer terug gevaren.
 
Rond half 8 arriveerden de eerste gasten in de Villa, alwaar een overheerlijk aperitief klaar stond. We hadden besloten om het aperitief in de tuin te doen en het diner in de Villa; een goede keus! Het aperitief was fantastisch: grote brokken Parmezaan, quiches, zalm, enz...en uiteraard met Prosecco! En iedereen heeft kunnen genieten van het fantastische uitzicht over de tuin en het Lago. Even later heeft ook de binnenkant van de Villa alle gasten versteld doen staan: het zag er zo feestelijk uit met de tafels prachtig gedekt, vol met roosjes, kaarsen en de bloemstukken. We hebben met al onze gasten genoten van een overheerlijk Italiaans diner met op de achtergrond de muziek van een geweldig trio! Na afloop van het diner hebben we tot 2 uur gefeest, het was grandioos! Paula en Piero achter de bar zal menig gast dit feest niet meer doen vergeten! Een beter Italiaans eind aan ons feest hadden we niet kunnen bedenken: achter in de laadbak van een Piaggio Ape zijn we weggereden...en uiteraard via de achteringang de Villa stiekem weer ingegaan!
 
Lieve Gea, wij zijn van het begin af aan verliefd geweest op het programma van onze huwelijksdag dat jij schetste! Maar dat het zo mooi zou worden hadden we niet durven hopen. Alles was zo bijzonder goed geregeld en de finishing touch met de vele bloemen, windlichten, muziek etc was perfect! Wij hebben ontzettend genoten...en ohh wat is het jammer dat je maar 1 keer trouwt!
Grazie Mille!!!!!

Terug naar het overzicht