Albertjan & Yvonne

Getrouwd op 9 augustus 2005 op Sicilie

Onze droom is in vervulling gegaan; trouwen op het schitterende eiland Sicilië. Het was echt een hele belevenis.

Op dinsdag 9 augustus 2005 om 09:30uur precies hadden wij afgesproken met onze talk Ahmed, die wij vandaag ook voor het eerst zouden ontmoeten. Uiteraard waren wij iets eerder en gingen nog even een cappuccino Drinken in een nabij gelegen bar om de zenuwen een beetje tot rust te laten komen. Om 09:50 (typisch Italiaans) was hij daar dan. Het klikte meteen en hebben gezellig over onze aankomende trouwdag gesproken.

Vrijdag 12 augustus was het dan zover. Om 10:00 uur precies kwam onze trouwauto aangereden bij ons apartement. Het werd een bijzondere rit, samen met chauffeur, talk en het aanstaande bruidspaar in een fiat 500: wat een bekijks, echt een droom. 'AUGURI, AUGURI riep iedereen en we voelde ons als een filmster zo bekend! OP naar Taormina........

Het was echt ongelofelijk; heel Taormina leek wel uitgelopen, om ons toe te juichen, volgens ons iets wat je alleen maar daar meemaakt.
Het was een enorm mooi stadhuis waar we trouwden en ook de Raadzaal was een plaatje.
De plechtigheid verliep volgens het boekje, alleen ging het Italiaans voor ons nog wel iets te snel. Gelukkig werd alles vertaald in het Engels,maar ach, je weet wat je hier komt doen, toch.......Si !!

Na de huwelijksvoltrekking hebben we echt schitterende foto's gemaakt in een zeer indrukwekkende omgeving. En van de ritjes in onze leuke auto kregen we echt niet genoeg.
Na al deze gebeurtenissen, zijn we echt zeer uitgebreid gaan eten op een super locatie aan een idyllische baai met een adembenemend uitzicht.

's Avonds hebben we onze mooie kleding verruild voor onze vrije tijd outfit en zijn we met onze talk en z'n vriendin op stap geweest in het gezellige Taormina. Hier werden we voorgesteld aan zijn vrienden en hebben we tot in de kleine uurtjes nog veel gepraat over de belevenissen van de afgelopen dag.
 
Tot horens en wie weet tot ziens!
 

Terug naar het overzicht